ניתוח חוזר לאחר שרוול מלפני 3 שנים

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

24/07/2012 | 12:24 | מאת: מירב

שלום רב ד"ר עברתי לפני 3 שנים ניתוח שרוול כושל (הניתוח לא בוצע כשהורה ) עברתי את כל הבדיקות מחדש קיבלתי אישור מהקופה והמתנתי כבר יותר משנה בתל השומר לתור לניתוח חוזר אני מעונינת לבוא אלייך לניתוח בפרטי יש לי כללית פלטינים לא בבלינסון מכוון שההמתנה כל כך ארוכה ,האם אתה מבצע ניתוחים חוזרים גם בפרטילכללית או רק בציבורי ? מאוד רוצה לעשות מעקף קיבה אם ניתן כמובן מנסה כבר כמה ימים לתפוס אותך לקביעת תור עוברת מאחד לשני ללא הצלחה מ אפשר לקבל מס טלפון לקביעת תור ?? אם עברה שנה מהבדיקות שעשית אני צריכה לעשות שוב הכל מחדש לפני שאני מגיעה אלייך?

24/07/2012 | 12:43 | מאת: מירב

ד"ר זהבה חזרה אלי כרגע וענתה לי על השאלות שלי היא תברר לי איתך לגבי הבדיקות מכוון שעברה שנה מאז שבוצעו תודה ניפגש בקרוב.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת