ניתוח טבעת ביום שישי

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

11/07/2012 | 20:37 | מאת: עומר

לדוקטור קידר, אני אמור לעבור ניתוח טבעת בעוד יומיים אי"ה..ואני מאוד מפחד,פחד בלתי מוסבראנ י יודע שלפני כל ניתוח יש פחדים טבעיים אבל הפחד שלי הוא לא טבעי ובלתי מוסבר.אני חושש מאוד מהסיכונים.למרות אחוז התמותה הנמוך מאוד..מישהו מבטיח לי שאני אתעורר מהניתוח? אני חושש מאוד מההרדמה..ברמות מטורפות.השאלה אם יש משהו לעשות בנידון כדי להפיג את החשש ולגרום לכך שבכל זאת אני אגש לניתוח למרות הפחדים נ.ב הניתוח אמור להתבצע אצל דוקטור אבינוח

11/07/2012 | 20:39 | מאת: עומר

חשוב לציין שאני בריא מאוד,בדיקות דם תקינות,ללא סכרת....ובן 16 בלבד

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת