ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

29/05/2012 | 08:21 | מאת: מרים

שלום דר קידר אני בת 54 גילו אצלי סכרת לפני שנה מטופלת בגלוקומין פעמיים ביום. י.ל.ד מטופלת בתרופות רופא סכרת ורופא ל.ד. המליצו לי לעבור ניתוח שרוול בדיקות שלי בצום 140 ולאחר האוכל מגיע ל 180 וגם ל280 מה דעתך בנושא תודה מראש.

יש סיכוי גבוה מאו של הסוכרת תעלם אחרי הניתוח.. ככל שעושים את הניתוח מוקדם יותר - הסיכוי להעלמות הסוכרת גבוה יותר... גם המחלות הנוספות...

17/08/2012 | 14:59 | מאת: בועז

אני מבין וגם ראיתי איך שתופרים את הקיבה אחרי שמסירים ומקטינים אותה ,האם אין חשש שהתפרים יפתחו עם הזמן ? האם אחרי כל כמה שנים מחדשים את התפרים ? משנים שעברו ועד היום האם עדיין יש סיכון של דלף מהקיבה המוקטנת אחרי הניתוח ? תודה מראש ואני מקווה שתיסלחו לי על השאלות הרבות פשוט אני כרגע בבדיקות לקראת הניתוח ורוצה לדעת לקראת מה אני הולך .( אני לא חולה סכרת ב"ה פשוט סובל מהשמנה חולנית)

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת