תל - השומר

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

08/05/2012 | 19:59 | מאת: פרי רוט

לכל מי שחשב לרגע לעשות ניתוח אלקטיבי ומוזמן בתל השומר שיחשוב שוב ולא יצפה הם מבטלים לאנשים ניתוח ללא סיבה אמיתית אלא בטוענה של סיבות טכניות -לאחר המתנה של שנתיים בתור ולאחר הכנה פיזית ונפשית שאנשים עוברים זהו הבי"ח היחיד שמסוגל כך לזלזל בבני אדם מצד אחד חבל ומצד שני מזל שיש רפואה פרטית אם בתוך 24 שעות אני לא אשמע מהם שנית אזי זה לא באמת חשוב ואני הולכת לאסותא/מדיקל סנטרואאני מבטיחה לפרסם את התגובה הזאת בכל הפורומים הקיימים בנושאים כירוגים ברשת האינטרנט.

08/05/2012 | 23:10 | מאת: ארי

איש יקר אסותא זה בית חולים פרטי מנסיון אישי אין תחליף לבית חולים ציבורי היכולת שלהם מוגבלת עובדה שכל מקרה שמסתבך מעברים לציבורי

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת