איזה ניתוח מומלץ

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

06/05/2012 | 11:46 | מאת: שרית

שלום לך.אני בת 34 עם סכרת סוג 2 מזה כ-4 שנים ולמעשה מאז הלידה האחרונה.משקלי נע בסביבות ה-80 ק"ג אך הסכרת איננה מאוזנת בלשון המעטה,הa1c האחרון היה 10.5 שאלתי מהם סיכויי לעבור ניתוח ואיזה הכי מומלץ במצבי? אודה לתשובתך המהירה.

ההחלטה לא פשוטה בכלל. צריך קודם כל לדעת האם יש אינדיקציה לניתוח. צריך לדעת גובה, ולחשב את הBMI. הוא צריך להיות מעל 35, אז אפשר לעבור ניתוח בלי בעיה. אם הBMI בין 30 ל35, - נראה לי שאם הסוכרת לא מאוזנת כל כך - גם יש אינדיקציה חריגה לניתוח, וזה דורםש המלצה של רופא הסוכרת שלך על הניתוח. בבחירת הניתוח חשבוים גורמים רבים - מצב בריאותך הכללי, משך והרכב של הטיפול שאת מקבלת, מחלות נלוות, הרגלי אכילה, משמעת שלך באכילה, הרצון שלך, ותוצאות הבדיקות שתעשי, ועוד הרבה אחרים.. כאן תוכלי לקרוא על הניתוחים בחולי סוכרת http://camoni.xnet.co.il/index.php?idr=400&p=4815 את מוזמנת לבוא ליעוץ בנושא... בהצלחה.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת