הרבה הצלחה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

01/02/2011 | 22:35 | מאת: שירן

לד"ר קידר הכי יקר! הרבה הצלחה ורק טוב כפי שעשית לי בשינוי של חיי, וכמו שעשית לאנשים רבים. מעריכה מאד שירן {מעוקפת תריסריון שלך}

תודה רבה לך.

03/02/2011 | 00:20 | מאת: מתענינת

הי שירן, גם אני מתענינת בניתוח, אשמח לשמוע ממך איזה ניתוח עשית, כמה ירדת? ואיך ההתמודדות היומיומית. תודה מראש!!!

10/02/2011 | 12:30 | מאת: אבי זהבי

שלום ד"ר קידר, בהצלחה עם הפורום. למען גילוי נאות, אני נותחתי על ידך ולכן אני "שפוט וגם מעריץ שלך". אחרי שנה, יש לי לא מעט נסיון ולכן גם פחות שאלות. אצלי הסוכרת לא נעלמה, אבל המגוון וגם כמות הכדורים היומית ירדו למחצית,כך גם ערכי הסוכרת. עם A1C של 6.1, אני שמח מאד שעברתי את הניתוחים. לפני כל ניתוח, ערכתי סקרים מקיפים אצל מנותחים רבים, ובדרך כלל, אין נוהגים לספר לך את האמת המלאה, אלא רק את הטוב. למתעניינים, החיים אחרי הניתוח אינם דומים לאלה שלפניו, אבל אין סיבה להפסיק ליהנות מהחיים, ביום-יום כמו במהלך טיולים ושאר בילויים. צריך להבין שהעולם השתנה, והרי זה בדיוק מה שרצינו, לא? לכן, כל שמן הסובל ממחלות דוגמת סוכרת, יכול בשקט לשקול בזהירות גם חלופת ניתוח, תוך התיעצות מסודרת עם מומחה. מנסיוני, לא הניתוח, ולא החיים אחרי, צריכים לעצור בעד איש כזה, מחיות חיים טובים יותר.

10/02/2011 | 12:42 | מאת: אבי זהבי

שלום שירן, בדצמבר 2009, עברתי ניתוח "טבעת". אחרי ניתוח זה, ירדתי קרוב ל-30 ק"ג, וחייתי לא רע. לצערי, הטבעת "זזה" והיה צורך להוציא אותה. זה קרה באוקטובר. לפני 8 ימים, עברתי שוב ניתוח, הפעם "שרוול". אני חש מצוין ואפילו התחלתי אתמול לאכול דיסות וטחונים. בעניין הניתוחים, עליך להיוועץ עם רופא מומחה, ולהחליט ביחד אתו. מנסיוני, ניתוחי הטבעת, אף כי הם קלים יותר, פחות מסוכנים וגם ניתנים להסרה בעת צרה, יש שאינם מחזיקים לאורך זמן. אבל הכל אישי. אחרי הניתוח, יש לקחת בחשבון שלא הכל חלק, ומקיאים לא מעט, אבל גם זה אישי ביותר, ועם ההקאות, החיים לא רעים בכלל. האדם מתרגל להכל. הנה הפעם, עוד לא הקאתי, ואני חושב שגיליתי את הסוד. נקווה... חשוב ביותר, הצוות המטפל בך, ובצוות זה חייבת לצד הרופא, להיות גם דיאטנית המבינה בנושא. אני יכול לציין רק מנסיוני, הצוות המטפל בי, יוצא דופן באיכותו. בהצלחה, אבי

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת