ניתוח מעקף מלא איכות חיים ירודה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

27/04/2023 | 11:42 | מאת: טל

שלום פרופ קידר מה שלומך? לפני חודש נותחתי ניתוח מעקף מלא במשקל 86.5 הגובה שלי 1.47 + תיקון בקע מרגישה שמאז הניתוח רמת החיים שלי ירדה משעותית לפני הניתוח הייתי בן אדם מאוד עצמאי והיום השיגרה שלי מאוד השתנתה אני מרגישה נוראה תלויה בסביבה חשה עייפות ותחושת חולשה כמעט לאורך כל היום מעבר לכל שאיני מצליחה כמעט לאכול או לשתות כל מה שאני מנסה לאכול לא "עובר: ואני מרגישה צורך בלתי נשלט להקיא. האם שהניתוח הינו הפיך? ישנה דרך להחזיר את המצב לקדמותו משהו שיעזור לי לשפר את שגרת החיים שלי? אודה מאוד לתשובתך

27/04/2023 | 11:57 | מאת: טל

בנוסף שכחתי לציין כי מאז הניתוח אני חווה דימום ווסת ממושך מיום לאחר הניתוח ועד היום האם זה משתפר או מפסיק בהמשך מפחדת שרמת הברזל בגוף שלי תרד משמעותית

‏עניתי לך במייל פרטי

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת