לאחר ניתוח שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

11/01/2012 | 23:47 | מאת: סיון

אבא שלי סובל מסכרת סוג 2 ויתר לחץ דם עבר ניתוח שרוול ב27.11 עד עכשיו ירידה של כ15 ק"ג. לעיתים משתעל האם יש קשר לשיעול ולניתוח? אודה לתשובתך,סיון

הקשר היחיד שאני יכול לראות - זה אם יש לו צרבות - ריפלוקס של חומצה קיבתית לקנה הנשימה - שגורם לדלקת כרונית וגירוי... אם יש לו צרתב- עליו ליטול לוסק או אומפרדקס.

07/02/2012 | 19:47 | מאת: סיון

אין לו צרבות בכלל.כלום כלום.אמרת שהשיעול יכול להיות תוצאה של צרבות ואם זה לא צרבות אז מה זה? היתה בדיקה אצל הרופאה שאמרה שהכל תקין,והכל בסדר 3 חודשים אחרי ניתוח השרוול.באותה בדיקה לא נבדק נושא השיעול כי אבא שלי לא ציין זאת בפני הרופאה,הוא משתעל לעיתים רחוקות וזה לא מטריד אותו מה דעתך ?

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת