ניתוח מיני מעקף לאחר שרוול

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

08/02/2020 | 21:33 | מאת: Mami

שלום לך פרופסור קידר.. אני משורוולת מזה 8 שנים.. הייתה ירידה יפה 30 קג אך לא החזיק .. העליה התחילה בהדרגה לאחר כ 4 שנים.. כיום המשקל שלי 101 קג עם גובה 1.62 bmi 38 ...סובלת מלחץ דם גבוה מידי פעם וכאבי גב ובירכיים ועייפות כרונית ..הייתי בהרצאה האחרונה באסותא אשדוד והאמת שקצת נלחצתי מהמידע.. הבנתי את הצד הרפואי .. מה שעדיין לא ברור לי זה החיים לאחר הניתוח מבחינת התזונה ..כלומר פירוק המזון והיציאות... אני מתארת לעצמי לרוץ לשירותים תיכף אחרי כל ארוחה... בנוסף מלחיץ העיניין של ספיגת החומרים בגוף.. האם הירידה נעצרת מתישהו במיני מעקף? אשמח להסבר . תודה מראש.

כל השאלות האלה חשובות, אבל לא ניתן לענות על הכל כך. כל תשובה תעורר עוד שאלות נוספות. מציע שתגיעי שוב למרפאה. בגדול - איכות החיים משתפרת מאוד אחרי הניתוח - ויש בממוצע 2-3 יציאות ביממה. מפנה אותך לתשובות כאן.. https://www.clalit.co.il/he/medical/surgery/Pages/mini_gastric_bypass.aspx בנוסף - תבואי שוב להרצאה עם כל השאלות מוכנות - ותקבלי תשובות...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת