הרצאה בנושא ניתוח קיבה

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

20/11/2011 | 17:19 | מאת: ענבר

דר' קידר שלום רב, אני פונה אליך לאחר ששוחחתי עם המרפאה בבלינסון. אני מעוניינת לעבור ניתוח שרוול קיבה ונאמר לי שקודם עלי להשתתף בהרצאת הסבר. כמובן שאני מבינה את חשיבות הדבר, רק שהמועד הקרוב להרצאה זו הוא באמצע מרץ. לפני כשנה עברתי הרצאה דומה בבית חולים אסותא ולכן רציתי לשאול האם קיימת אופציה לזרז את את הדברים. אני מודעת לחשיבות התהליך, ואני כבר בשנתיים של חקירת הנושא עד שהגעתי להחלטה מושכלת של רצון לעבור את הניתוח ולכן לא הייתי רוצה למתוח את זה לחצי שנה נוספת. אודה להמלצתך בנושא. בתודה מראש ענבר

ההשתתפות בהרצאה אצלינו - חובה לכולם. העובדה כי שמעת הרצאה במקום אחר - לא מהווה תחליף. ברוב המקומות בהם מבותעים ניתוחי ם -מבצעים ניתוח אחד בלבד - שרוול, על כן הסבר שהמועמדים לניתוח מקבלים לוקה בחוסר איזון של המידע, תמיד מדגישים את הניתוח "הכי טוב" - כמובן את הניתוח אותו מבצעים שם. כך גם המידע החשוב על הסיכונים וסיבוכים ושיעורי ההצלחה וכשלון של הניתוח. על כן לא ניתן להחליף את הצרוך בהרצאה. הדרך היחידה - להגיע למרפאה הפרטית - אם תבחרי בכך, שם פשוט מקבלים את המידע באופן פרטני.

20/11/2011 | 23:26 | מאת: ענבר

תודה על התגובה המהירה, אהיה בקשר דרך המרפאה הפרטית.

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת