מוכנות לפגישה שנקבעה11/10

דיון מתוך פורום  ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת

03/10/2011 | 19:16 | מאת: רונית

ד"ר קידר שלום, קבענו אליך תור בפרטי לתאריך 11/10 , הבדיקות שעשינו הם: פגישה עם פסיכיאטר,אולטרסאונד בטן, בדיקת קיבה (בריום) פגישה עם דיאטינית, ובדיקות דם ביום 5/10 אנחנו מבצעים. האם יש עוד בדיקות שאנחנו צריכים לבצע? כיוון שאנחנו רוצים להגיע מוכנים.

האם קיבלת את הרשימה מהמרפאה? אם כן - הכל צריך להיות לפי הרשימה ... צריך גם צילום חזה, אק"ג, בדיקות ויטמינים, רמות קורטיזול, TSH ואולי עוד - הכל בדיקות דם...

מנהל פורום ניתוח קיצור קיבה בחולי סוכרת