נשירת שיער היסטרית

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

21/07/2011 | 23:18 | מאת: א

לפני כחדשיים עברתי ניתוח להוצאת שרירן גדול מהרחם, ולצערי כמה שבועות לאחר הניתוח הודיע לי הרופא שהבדיקה הפתולוגית לא טובה ונמצאו תאים טרום סרטניים ברחם. המליצו לי על כריתה, בנתיים אני מסרבת והתחלתי טיפול תרופתי במגאס לשלושהחדשים, ואז אעשה בדיקות נוספות. אני גם אמורה להגיע השבוע לרופא מומחה נוסף כדי לקבל חוות דעת נוספת, כך שכרגע אני לא יודעת איך הדברים יתפתחו הבעיה היא שהתחילה אצלי נשירת שיער ממש חזקה, ובשבועות האחרונים זה הולך ומחמיר. כמעט ולא נשאר לי שיערעל הראש, ממש ממש דליל. תמיד סבלתי מנשירה אבל עכשיו זה ממש קיצוני נטורופטית בבית המרקחת של עדןטבע המליצה לי על מולטי הייר של סופרהרבס, והתחלתי לקחת כמוסה אחת כל יום. לא ידוע לי שהמגאס גורם לנשירת שיער, ואני מניחה שכל המתח מהחדשים האחרונים הוא אולי אחת הסיבות אני שואלת האם ניתן וכדאי לשלב תוספי תזונה יעודיים אחרים לנשירת שיער, ולקחת אותם בו זמנית או תוספים כלליים אחרים? והאם תוספי התזונה האלה יכולים לפגוע בטיפול התרופתי שאני מקבלת אודה לך מאד על התשובה או על כל עיצה נוספת שתהיה לך

25/07/2011 | 12:20 | מאת: זוהר סער

שלום לך. צמיחת הש??ער נמצאת במחזור חיים מתמיד, המתאפיין בשלב הצמיחה, שלב המנוחה ושלב הצמיחה מחדש. כמאה שערות נושרות מהראש מדי יום באופן תקין וטבעי. נשירת ש??ער מוגדרת ככזאת כאשר איבוד הש??ער גורם לדלדול משמעותי של כמותו בקרקפת או להתקרחות של ממש. תזונה לקויה, הגורמת לחסרים בוויטמינים ובמינרלים, אינה מאפשרת לגוף להתמודד בצורה יעילה עם מצבי עקה ועם שינויים הורמונליים, והטיפול בנשירת ש??ער מחייב התייחסות גם לגורמים אלה. הגורמים לנשירת ש??ער רבים ומגוונים: o זרימת דם לקויה לקרקפת. o מחלות ממושכות. o ירידה דרסטית במשקל. o אנמיה (מחוסר ברזל או 12B). o תזונה לקויה ודיאטות חריפות. o שינויים הורמונליים. o מצבי עקה. o תורשה. o שימוש בתרופות. o טיפול אגרסיבי בש??ער (תסרוקות הדוקות, צביעות שיער, סלסול ועוד). o הפרעה בתפקוד בלוטת התריס. o עישון. במקרה שאת מתארת ייתכן כי את סובלת מנשירת שיער על רקע הורמונאלי וכמובן מתח. אני ממליצה לך לפנות לרופא עור על מנת לברר ממה בדיוק נובעת הנשירה. בדיקות דם הינן חשובות על מנת לאתר חסרים העלולים לגרום לנשירה ( כמו חוסר בברזל או B12) . במקרה וקיים חוסר כזה יש להשלימו באופן ספציפי. לא ידוע לי על תופעות לוואי של נשירת שיער עקב השימוש בתרופה שאת נוטלת, עם זאת כדאי להיוועץ ברופא. תוכלי לחזק את שורשי השיער ע"י הפורמולה "מולטי הייר" של סופהרב. מולטי הייר הינה פורמולה המיועדת לטיפול ולמניעת נשירת שיער. הפורמולה הייחודית מכילה רכיבי-תזונה שונים המשפיעים על צמיחתו התקין של השיער, חוזקו ובריאותו. נשירת שיער נפוצה בקרב כשני שליש מאוכלוסיית הגברים, אך מופיעה גם בקרב נשים בתקופות שונות בחייהן . חסר ברכיבי תזונה חיוניים משבש את תפקודיהן של מערכות שונות בגוף ומלווה בהשלכות על בריאות השיער. מצב זה הוא לרוב הפיך ובמקרים רבים ניתן אף לעצרו באמצעות נטילת השלמה של רכיבי-תזונה שונים. אופן השימוש: טבליה אחת ביום עם הארוחה. אני ממליצה לך ליידע את הרופא המטפל שאת נוטלת את המוצר. בריאות שלמה ובהצלחה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה