גלברטה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

05/07/2011 | 22:06 | מאת: חיוכונת עייפה

שלום, אחרי שימוש ממושך באנטיביוטיקה נגד אקנה אובחנה אצלי גלברטה והתחלתי טיפול קונבנציונלי שאמור להימשך שבוע. בעבר היו לי כמה "רומנים" עם אנטיביוטיקה ופטריות במקומות שונים. הצצה באינטרנט גילתה שיש לי לא מעט מאפיינים של קנדידה מערכתית והבנתי שרק טיפול תזונתי יכול ממש למנוע הישנות. הבעיה שאני במצב של תת משקל (BMI 16), חלשלושה ומותשת תמידית עם רמות נמוכות מ-א-ו-ד של ברזל וויטמין D (נוטלת תוספים) ושל תאי דם לבנים. איך אפשר גם להשמין, גם להתחזק, גם להיפטר מהפטריה לתמיד וגם לא לפגוע בכבד?

06/07/2011 | 10:42 | מאת: זוהר סער

שלום, קנדידה גלברטה הוא זן של קנדידה הנפוץ אצל נשים. הזן גלברטה נחשב לעמיד יותר ודורש טיפול יותר ממושך מאשר קנדידה אלביקאנס. הטיפול הטבעי הוא זהה לכל הסוגים. ראשית, במקביל עם האנטיביוטיקה, חשוב ליטול פרוביוטיקה על מנת לשמור על הפלורה הטבעית שנמצאת בנרתיק ובמערכת העיכול וזאת משום ששימוש תכוף באנטיביוטיקה עלול לגרום להתפתחות פטריה וגינאלית. אני ממליצה לך על פרוביוטיקה מסוג "ביו פימייל"- פורמולה פרוביוטית ייעודית לנשים המכילה למעלה מ-10 מיליארד חיידקים ידידותיים. מיועדת לטיפול ולמניעת קנדידה, זיהומים ופטרת בנרתיק, תפקוד תקין של מערכת העיכול ולשמירה על בריאות תקינה אצל נשים. לנטילת ביו פימייל חשיבות רבה במצבים של תזונה לקויה, לחץ נפשי (סטרס) ושימוש בתרופות המביאים לחסר איזון במעי ובנרתיק הגורמים להפרשות מרובות, ריח חריף, גרד ותחושת בעירה. אופן שימוש: 2 כמוסות ביום עם הארוחה. בנוסף כמוסה 1 להחדרה לנרתיק לפני השינה במשך כשבוע ימים. יש להפריד שעתיים מנטילת אנטיביוטיקה (ותרופות מרשם נוספות) לבין הפרוביוטיקה ותוספי התזונה הנוספים. ייתכן כי בעקבות הקנדידה ישנן הפרעות ספיגה שלא תורמות למצבך. בנוסף , אני ממליצה לך על כמוסות "שמן אורגנו פראי". מחקרים מוכיחים באופן חד משמעי כי לשמן האורגנו הפראי השפעה יעילה כמו זו של אנטיביוטיקה והוא מהווה טיפול יעיל כנגד חיידקים,טיפילים ופטריות. אופן שימוש : 2 כמוסות ביום , עם הארוחות. לקריאה על כמוסות שמן אורגנו: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=290&sng=1 לחיזוק כללי אני ממליצה על מולטי ויטמין VM2000 של חברת סולגאר: מולטי-ויטמין-מינרל VM-2000® הוא פורמולה מתוחכמת המכילה מינונים עשירים במיוחד של ויטמינים ומינרלים, וכוללת שילוב ייחודי של נוגדי חמצון, קומפלקס ויטמיני B, מינרלים בעלי קשירה אורגנית פטנטית ושילוב מיוחד של צמחי מרפא. בפיתוח הפורמולה הושם דגש מיוחד במינונים עשירים של רכיבי תזונה חיוניים, בשילוב יכולת ספיגה והטמעה מרבית בגוף. הנחיות שימוש: 2-1 טבליות ביום, עם הארוחות. לקריאה על המוצר: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=170&ArticleID=78&sng=1#wiz-250-280 עקב משקלך הנמוך, אני ממליצה לך לפנות לתזונאי או נטרופת שיוכל להעריך את מצבך ולהתאים לך תפריט וטיפול מתאים. לקריאה נוספת על טיפול בקנדידה: http://www.supherb.co.il/קנדידה. בריאות שלמה, זוהר סער

מנהל פורום תוספי תזונה