קואנזים Q10

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

19/07/2013 | 09:10 | מאת: עמי

שלום, אני בן 60 לוקח תרופות להורדת לחץ דם (=הלץ דם מאוזן) וקומדין נגד קרישיות יתר וסימבסטטין (10 מ"ג יום) לאיזון כולסטרול (=מאוזן), אחרי צינטור עם 2 סטנטים בגלל איסכמיה. עושה הליכות ספורטיביות ואוכל די בריא. לוקח גם קומפלקס ויטמין B ואומגה 3 כל יום. לקחתי כמה שנים גם ויטמין E (אביטול). האם אפשר ורצוי לקחת גם קו אנזים Q10?

שלום עמי, ככלל, את התוסף קו-אנזים קיו-10 לא מומלץ לשלב עם טיפול של קומאדין מאחר וגם לו יש השפעה על דילול הדם. עם זאת, ממליצה לך להתייעץ עם הרופא בנוגע לנטילה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

19/07/2013 | 16:35 | מאת: עמי

הרופאה שלי שיודעת על לקיחת הקומדין- דווקא מסכימה/מאשרת לי שזה תקין לקחת קו-אנזים Q10.

מנהל פורום תוספי תזונה