בנפייבר

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

03/07/2013 | 22:56 | מאת: דרי

שלום , האם את ממליצה לקנות בנפייבר ? כי הבנתי שיש סיבים תזונתיים מסיסים במים ולא מסיסים במים ? איזה סיבים יש בבנפייבר? והאם מומלץ לרכוש אותו?

שלום דרי, מוצר זה מכיל סיבים מסיס מים. המוצר מומלץ לאנשים שלא צורכים סיבים באופן מספק בתזונה היום-יומית שלהם. לרוב, כאשר אוכלים מזונות בריאים ומגוונים כמו: ירקות, פירות, קטניות, שיבולת שועל, דגנים מלאים מקבלים כמות מספקת של סיבים ואין צורך להעשיר באבקה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה