תסופים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

17/06/2013 | 04:06 | מאת: אוני

שלום , כדי למנוע הישנות סרטן השחלות על אילו מינונים מהתוספים הבאים היית ממליצה ? ויטמין d , כורכומין , רזברטרול וחומצה אלפא ליפואלית ? האם יש עוד תוספים שהיית ממליצה עליהם , ולגביי עצת ספרולינה , על איזה מינון היית ממלךיצה גם לגביה ואיך עדיף לצרוך אותה בכמוסה או באבקה ?

שלום אוני, רזברטרול וחומצה אלפא-ליפואית לא מוכחים על בני אדם בסרטן, ולכן אין דרך לדעת מהו המינון. כורכומין נחקר היום כמאוד עוזר לתרופות כמותרפיות נגד סרטן להגיע ליעילותן המקסימלית, מינון של 500 מ"ג בשילוב עם 2 מ"ג פיפרין מספיק. לגבי ויטמין D , על פי מתא-אנליזה אחרונה - חשוב לשמור על רמות בדם בין 27-35 ננוגרם/מיליליטר (גם בגבוה מדי אין צורך). במידה והרמה בדם נמוכה, נהוג ליטול תוספים בכמות 2000IU ביום עד שהרמות מגיעות לאלה שצוינו. ספירולינה מומלצת במינון של 1 גר/ יום, לא משנה באיזו צורה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה