שאלה לגבי אודיו גארד

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

09/06/2013 | 23:21 | מאת: אריק

גלי שלום, בשנה האחרונה התחלתי לסבול מירידה בשמיעה מלווה בצפצוף. עשיתי כבר שתי בדיקות שמיעה שהעידו על כך ורופא אף אוזן גרון שהייתי אצלו המליץ לי על כמוסות האודיוארד. האם בטוח לקחת את הכמוסות הללו כתוסף ? האם יש להשתמש בו לזמן מוגבל ? האם מבחינת הרכיבים של הכמוסות יש רכיב בעייתי ? תודה רבה, אריק.

שלום אריק, התוסף הנ"ל מכיל מגנזיום, אבץ, גינקגו בילובה וויטמין B6. איני מכירה את התוסף והמינונים שמכיל אך על פניו לא מסתמן שמכיל רכיב בעייתי. כמו כן, מאחר ואיני עוסקת בנושא, אני מאמינה שאפשר לבטוח בהמלצת רופא אף אוזן גרון בעניין זה. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה