אומגה 3

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

09/06/2013 | 12:39 | מאת: שני

האם אפשר לקחת אומגה 3 עם תרופה מגבירה סרוטונין הניתנת לדיכאון? איזה אומגה כדאי (יש בשילוב אומגה 6 ואומגה 9)? ובאיזה מינון? אם אני רוצה יעוץ מקצועי בעניין תוספי מזון רלוונטיים לבעיה,למי עלי לפנות? דיאטן או נוטורופת?

שלום שני, איני מכירה סיבה לבמנע מנטילת אומגה 3 בשימוש בתרופה הנ"ל. עם זאת, ממליצה בחום להיוועץ עם רופא/רוקח בנוגע לקונטראינדיקציות של התרופה. הן דיאטנים והן נטורופטים עוסקים גם בתוספי תזונה וזה נתון לשיקולך לאיזה בעל מקצוע לפנות. בברכה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

מנהל פורום תוספי תזונה