זיהום כלמידיה - טיפול בתוספים

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

01/01/2013 | 13:24 | מאת: אייל

שלום רב לאחר תסמינים ...PCR שתן חיובי . קיבלתי אזניל 4 כדורים במכה... עם הצלחה חלקית אך לא מלאה ...הפוגה וחזרה... עכשיו טיפול 20 יום עם מינוציקלין 100 מ"ג וגם עושה הרושם שהולך להיות קרב קשה . הבנתי שדוקסילין אין כ"כ טעם טעם לקחת כי החיידק כבר פיתח עמידות... במקביל אני הורדתי סוכרים לאפס וגם שומנים.ולוקח צמחים אנטיבאקטריאלים חזקים.ומחזקי מ'ע חיסון רציתי לדעת האם יש או שאתה מכיר מחקר לגבי שמן אורגנו כנגד החיידק ? אשמח אם תפני קישור ותיתני מידע . כנ"ל לגבי שמן עץ התה והצמח חותם זהב הידוע ביכולותיו כנגד ההליקובקטור למשל. כמו כן ובנוסף אם יש עוד תוספים בעלי יכולות אנטיבקטריאליות חזקות אשמח לדעת.. אשמח למענה מהיר אייל

שלום אייל, לאחר בדיקה, לא מצאתי מחקרים המקשרים בין תוספים צמחיים לטיפול בחיידק הכלמידיה באופן שהוכח כמספק. בהצלחה, גלי ברינדט, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי : www.pranaessentials.com/ 1-700-701-220

02/01/2013 | 11:05 | מאת: אייל

קצת מאכזב... אבל תודה בכל אופן.

מנהל פורום תוספי תזונה