צרבת

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

20/12/2012 | 15:06 | מאת: דינה

שלום רב מזה כשנה סובלת מעקצוצים בלשון ושריפה בפה, בבדיקת גסטרוסקופיה גילו לי גסטריטיס, המליצו לי על תוסף תזונה גאס פלוס ,האם את מכירה את התוסף והאם יש נזק בלקיחתו,האם הוא מרפא או סימפטומטי בלבד, והאם יש לך להציע לי משהו אחר. לוקחת אינזימי עיכול ופרוביוטיקה תודה מראש

23/12/2012 | 11:12 | מאת: אביבה דייגי

דינה שלום! לגבי העקצוצים בלשון ושריפה בפה- תסמינים אלו יכולים להתרחש כתוצאה מחוסר בויטמינים ומינרלים, על מנת לאתר אם קיים חוסר כלשהו, ממליצה לך לעבור אבחון לתוספים בהתאמה אישית. בנוגע לגסטריטיס- אינני מכירה את התוסף הזה אך מהסתכלות באתר שלהם חשוב לדעת כי אין להמשיך ולהשתמש במוצר במידה ואינו מקל על תחושת הכאב וחוסר הנוחות בקיבה. ישנן מספר סיבות העלולות לגרום לגסטריטיס, צריך לאתר את המקור להתפתחותו. כמו כן, קיימות הנחיות התנהגותיות היכולות לעזור במצבי צרבת כגון: ארוחות קטנות, הימנעות מעישון, הפחתה של מאכלים מטוגנים ועתירי שומן, הימנעות משינה בסמוך לארוחה והפחתה במזונות המכילים קפאין ומנטה. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה