ויטמינים ואנטביוטיקה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

25/11/2012 | 19:54 | מאת: דניאלה

שלום. אני אמורה להתחיל לקחת ויטמין בי 12 למציצה מתחת ללשון+ מולטי ויטמין וי אם 75+ אבץ פיקולינאט ל3 חודשים. בנוסף, אני אמורה עכשיו להתחיל אנטביוטיקה דוקסילין לשבוע למשהו אחר. מה לעשות? האם אפשרי לקחת יחד ויטמינים אלו+אנטביוטיקה? זה לא יפגע אחד בשני? מה יפגע במה אם בכלל? חשבתי אולי להתחיל עם אנטביוטיקה לסיים אותה ורק אז להתחיל עם הויטמינים. אשמח לייעוץ.אולי הויטמינים יחד עם הנט' זה לא טוב ולא יעיל? תודה

27/11/2012 | 12:37 | מאת: אביבה דייגי

דניאלה שלום! לא ידועה לי על בעיה בצריכת אנטיביוטיקה בנוסף לצריכת ויטמינים ומינרלים. חשוב אבל שתוודאי כי את צורכת את המינונים המותאמים עבורך לכל אחד מהויטמינים והמינרלים,כאשר נצרכים במינון יתר, עלולה להיות השפעה מזיקה ותופעות לוואי לא רצויות. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה