ספירולינה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

31/10/2012 | 19:45 | מאת: קורין

שלום, יש לי כבר כמה שנים טובות נשירת שיער (חמורה) (בדיקות דם תקינות). רציתי לברר כמה דברים: 1) האם כדאי לקחת ספירולינה? או שאין לה כל קשר לנשירת שיער. 2) האם כדאי לקחת גדורי ג'לטין? 3) האם כדאי לחפוף את הראש בשמפו טיפולי (של פלוטן למשל)? תודה רבה מראש

01/11/2012 | 13:26 | מאת: אביבה דייגי

קורין שלום! האם ביצעת בדיקת אבץ בבדיקות הדם פעם? בדר"כ ישנו קשר בין אבץ נמוך לנשירות שיער (כמו כן לברזל אבל זו בדיקה יותר נפוצה ואותה אני משערת שכן ביצעו לך) 1. אינני מקירה מחקרים קליניים על ספירולינה ואני באה מהתחום המדעי, כמו כן כשאר אני קוראת את הסגולות שהם מייחסים לצמח זה כגון: "כתוצאה מצריכת הספירולינה נצרכת חצי מכמות האוכל בתפריט הרגיל של הבן אדם על מנת להשביע את הגוף" משפטים כאלה גורמים לי לתהות לגבי יעילותו. 2.לא התנסתי בעבר עם מטופלים שלי בהקשר לג'לטין אבל הוא מאושר לשימוש ואולי שווה לנסות אותו. 3. אינני בקיאה בנושא. צריך לזכור שזה שבדיקות הדם שלך תקינות לא אומר שלא קיימים חוסרים, ממליצה לך לעבור תהליך איבחון מקיף בו אם ימצא חוסר נוכל לתסף אותו בהתאם. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

30/11/2012 | 12:59 | מאת: היי

היי קורין, בספירולינה יש כמויות טובות של ויטמינים מינרלים וכמות מאוד גבוה של חלבון שעוזרת להשלים חסרים תזונתיים מהניסיון שלי עם נשירת שיער חמורה של שנים זה מאוד עזר (רק חבל שהטעם שלה נוראי ממש) יש גם תוסף שנקאת maximum hair לנשירת שיער שמכיל אבץ וספירולינה ועוד צמחים ומרכיבים טובים שגם מאוד עזר לי

מנהל פורום תוספי תזונה