האם יש צורך בתוספי תזונה, ויטמינים, מינרלים ועכו'

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/10/2012 | 12:34 | מאת: אפי

הי אביבה, בן 44, הולך מדי יום כ 7 ק"מ בממוצע, לעיתים אף יותר. עם רקע של b12 נמוך ובהמלצת הרופא אני לוקח כדורי מציצה 1000 מ"ג כל יום. מכיוון שאני עוסק בספורט כמעט מדי יום רציתי לשאול 1. האם כתוצאה מאימונים ממושכים הגוף מאבד מינרלים וויטמינים? 2. האם יאת ממליצה לקחת תוספי תזונה כלשהם אודה על תשובתך אפי

15/10/2012 | 14:44 | מאת: אביבה דייגי

אפי שלום! בתחום תוספי התזונה אני מאמינה שצריך לצרוך תוספי תזונה אשר מותאמים אישית ללקוח ולא באופן גורף לכלל האוכלוסיה, ממליצה לך לבצע אבחון להתאמה אישית. במהלך אימון ספורטיבי בעצימות גבוהה אנחנו עלולים לאבד ויטמינים ומינרלים אותם אנחנו משלימים בתזונה שלנו ובאמצעות תוספי תזונה. כמו כן, לגבי הויטמין B12 שאתה לוקח אני ממליצה לבצע בדיקות תקופתיות ולא להמשיך לקחת את התוסף ללא הגבלה מכיוון שמאגרי הB12 מתמלאים בגוף לאחר תקופה(תלוי ברמת החוסר) ואיננו זקוקים לתיסוף חיצוני במינון כל כך גבוה באופו קבוע. בברכה, אביבה דייגי, דיאטנית קלינית בחברת Prana Essentials תוספי תזונה בהתאמה אישית לאבחון וייעוץ מדעי: www.pranaessentials.com

מנהל פורום תוספי תזונה