ברזל לתינוקת+אבץ

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

12/02/2012 | 17:31 | מאת: טל

הי שלום אני כ4 חודשים אחרי לידה וקניתי אבץ פיקולינט של אלטמן-לנשירת שיער חמורה,האם יש משהו נוסף שעלי לקחת ע"מ שיעזור?ומתי ליטול את האבץ 2. בקשר לבתי בת 4 חודשים-מקבלת ויטמין Dב 2 ,וכעת גם ברזל.יש עדיפות מסוימת לתת בצורה מסוימת לספיגה טובה יותר?(עם או אחרי האוכל הכוונה),והאם אפשרי ביחד. ולגבי הברזל אשמח לקבל המלצה האם לתת לפי משקל או לפי המלצת האריזה תודה מרא

13/02/2012 | 10:37 | מאת: זוהר סער

שלום רב, לנשירת שיער אחרי לידה מומלץ לחזק את הגוף עם רכיבים נוספים. במידה ואת מניקה אזי אני ממליצה על פרנטל (מולטי ויטמין לנשים הרות ומניקות), B50 * 1 ליום, טיפות של ויטמין D ואומגה 3. בנוסף הקפידי על צריכת חלבון איכותי (ביצים, בשר ומוצרי חלב). במידה ואינך מניקה כדאי לקחת מולטי ויטמין עשיר בוויטמיני B+ (למשל VM75?של סולגאר) ולהוסיף לו פורמולה כמו HNS למשל המכילה רכיבים יחודיים לנושא תחזוקת שיער. ראי לינקים מצורפים. למידע נוסף. עליך לדעת בכל מקרה כי נשירת שיער אחרי לידה במקרים רבים הינה הורמונאלית, מה שאת יכולה לעשות זה רק לוודא שאין רכיבים חסרים (ויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו) היכולים להשפיע לרעה על נשירת שיער בנוסף לקיים. לשאלתך על מינונים של ברזל וויטמין D לבתך התינוקת. ויטמין D יש לקחת 400 יחב"ל ליום החל מגיל חודש. ברזל כדאי לתת לפי ההמלצות של טיפת חלב. אופן הנטילה משתנה ממוצר למוצר מאחר ולא כולם זהים ולכן עליך לראות מה המלצות החברה למוצר שאת נוטלת (אריזה). לספיגה מיטבית מומלץ להפריד נטילה של ויטמין D וברזל מאחר והראשון הינו ויטמין מסיס שמן והשני מינרל. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה