תוסף של אבץ סידן ומגנזיום

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

25/11/2011 | 10:53 | מאת: פרי

למרות שאני נגד שילובים התפתיתי וקניתי את המוצר הנ"ל. סידן ואבץ תמיד טובים ומגנזיום אני לוקחת לפני השינה להתכווצויות עכשיו השאלה היא מתי לקחת את התוסף כאשר אני יודעת שאבץ בעצם לוקחים על בטן ריקה ועל הבוקר.ועל סידן אני יודעת שלא לוקחים אותו עם חלב. סידן עושה לי עצירות ואף פעם לא השתמשתי בו למרות שאני בגיל המתאים. האם לקיחת ויטמין די 3 יכולה לפצות על אי לקיחת סידן האם זה שיש לי איבוד עצם מזערי (אני עושה צילום פעם בשנתיים).יכול לגרום לי להיות רגועה. (העצירות אצלי היא קריטית). סליחה על השאלה הטרחנית ותודה מראש על התשובה.

28/11/2011 | 10:14 | מאת: זוהר סער

פרי שלום רב, אבץ מומלץ לקחת אחרי ארוחה ולא על קיבה ריקה וניתן לשלבו במהלך היום, גם לפני השינה. סידן לא מומלץ לקחת בכלל ליד מוצרי חלב בגלל הפרעה אפשרית בספיגה. אינני יודעת בוודאות בת כמה את למעט העובדה שכתבת שאת בגיל המתאים ושיש לך כבר עכשיו איבוד עצם מועט. במידה ואת כבר לא מקבלת מחזור יש לצרוך סידן יומי של לפחות 1200 מ"ג, רצוי ממקור של ציטראט (בגלל יכולת הספיגה שלו ובגלל שאינו יוצר אבני כלייה, סיכוי טוב שלא ייצור לך עצירות). במקביל יש להגדיל את המינון היומי של ויטמין D החיוני לספיגה של הסידן מן המעי. ויטמין D יש לצרוך בגיל שלך (עם איבוד עצם) לפחות 2000 יחב"ל ליום. ויטמין D וסידן אינם חליפיים כי אם משלימים. מהמוצר שרכשת סידן-אבץ- מגנזיום עליך לקחת לפחות 4 ליום (כדי להשיג מינון סידן של 1000 מ"ג לפחות), ניתן לחלק ל- 2*2 אחרי ארוחת הבוקר והערב, במידה ואלו אינן מכילות מוצרי חלב. במידה וכן ניתן לקחת את הטבליות אחרי ארוחות הביניים: שבדרך כלל מכילות פרי, אגוזים, פרוסת לחם וכיוב'. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה