שמן נר הלילה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

13/11/2011 | 18:19 | מאת: לי

שמעתי שטוב לבעיות דימום ויסתי כבד, אני אנמית כתוצאה מכך , התחלתי ליטול כמוסה של 1300 מ"ג ליום, לא נוטלת תרופות, מה דעתך על נטילת שמן זה? והאם אפשרי לשלבו על אומגה 3?

14/11/2011 | 10:09 | מאת: זוהר סער

לי שלום רב, שמן נר הלילה הינו מקור ל- GLA. GLA הינה נגזרת אנטי דלקתית של אומגה 6 שיש לה השפעות מאזנות על העור ועל המערכת ההורמונאלית. שמן נר הלילה מומלץ במצבים של תסמונת קדם וויסתית (PMS), כאבי מחזור ודימום רב. את בהחלט יכולה להפיק תועלת מהשימוש במוצר. מאחר ולא נתת הרבה פרטים לגבי עצמך אינני יכולה לייעץ על רכיבים נוספים מפאת חוסר מידע. לאחר תשאול רפואי נוסף ייתכן ואפשר יהיה להוסיף לך רכיבים נוספים שיקלו עליך - כמובן במידה ואת זקוקה לכך. את מוזמנת לפנות אלינו טלפונית לקו ההדרכה והייעוץ ולספר יותר על הדימום שלך והאם מלווה בתסמינים נוספים כמו כאבים, עצבנות, חוסר תאבון והפוך ועוד'.. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה