כלורלה

דיון מתוך פורום  תוספי תזונה

30/10/2011 | 16:56 | מאת: אור

שלום ... יש לי בעיות בקיבה שבדרך מלווות בבחילות וקצת כאבים , אני שותה צמח מרפא לבעיות בקיבה בשם ספיראה. לאחרונה ממש הוקל לי ואני מרגישה יותר טוב. מבנה גוף שלי נורא רזה . אני ישנה בממוצע 11 שעות ועדיין חשה עייפות וקושי בתיפקוד היום יומי .יש לי גם דלקות חוזרות בנרתיק . עשיתי בדיקות דם והכל יצא תקין. רק ויטמין סי על הגבול . בקיצור לאור כל זה אני שותה כל יום: בפוביוטיקה לנשים ויטמין סי ואת הצמח מרפא (ספיראה). אני רוצה להוסיף את **הכלורלה ** שמעתי שיש לו הרבה סגולות רפואיות . האם היא תתרום לבעיות עייפות ??? האם היא יכולה לעזור לי לעלות במשקל או לפחות לשמור עליו ? האם הכלורלה יכולה להפריע לקיבה שלי להשתקם או לעשות לה נזק ? היא מומלצת כשיש בעיות בקיבה ? האם אני יכולה לשתות את כל הויטמינים ואתה הכלורלה ביחד עם הצמח מרפא? אפשרי להשיג אותה בקופות החולים ? מה תווך המחירים? וסליחה על החפירה...... אשמח לתשובות תודה רבה ........ :)

31/10/2011 | 14:23 | מאת: זוהר סער

שלום רב, כלורלה הינה אצה של מים מתוקים שעשירה במיוחד בכלורופיל. תמצאי בה גם תכולה רחבה ומקיפה של וויטמינים, מינרלים וחומצות אמינו. כלורלה טובה בהרבה התוויות שימוש ולפי מה שאת מתארת יכולה בהחלט להועיל לך. היא תומכת באנמיה ועייפות, מנקה את הדם, מסדירה מערכת עיכול, מחזקת עמידות הגוף מפני זיהומים שונים כולל קנדידה ועוד' את מוזמנת לקרוא עוד על כלורלה באתר שלנו בקישור הבא: http://www.solgar.co.il/?CategoryID=181&ArticleID=302&sng=1 הכלורלה לא תפגע בשיקום הקיבה שלך- ההפך. ניתן לקחת אותה עם רכיבים אחרים (לא תרופות). להשיג בכל רשתות הפארם, בתי טבע ועדן מרקט. המחיר המקסימלי של כלורלה (מחיר כולל מע"מ לפני הנחה) הינו 154.80 ¤ ל- 100 כמוסות. לייעוץ והדרכה בהתאמה אישית ניתן לפנות למחלקת ההדרכה והייעוץ שלנו בטלפון חינם: 1-800-350-333 , שעות פעילות: כל יום 08:30 עד 17:30 (למעט ימי שישי). בברכת בריאות שלמה, שירי מיטל יועצת תזונה ותוספי תזונה מחלקת הדרכה וייעוץ סולגאר-סופהרב http://www.solgar.co.il

מנהל פורום תוספי תזונה