זכויות רפואיות

דיון מתוך פורום  מימוש זכויות רפואיות

24/01/2011 | 23:29 | מאת: מלי

בעברי נחבלתי בראש. היום אני עם מימצא של אדנומה מיקרו בגבול המאקרו . מוגדרת כגוש אינטרא סלרי של בלוטת ההיפופיזה באוכף הטורקי במוח. יש חשד ל PAGET בגולגולת. בעברי קרישי דם בריאות. אני סובלת מכאבי ראש ,חוסר ריכוז,לחצים וריחוף. האם אני זכאית לתמיכה וסעד של הביטוח הלאומי?

מלי שלום רב, ראשית, אאחל לך בריאות. שנית, התסמינים שתיארת אינם מספיקים בכדי לקבוע אם הינך זכאית לקבלת תמיכה מהמוסד לביטוח לאומי. יש לבדוק מהו האירוע שגרם לחבלת הראש ופרמטרים נוספים כגון: גיל, הכנסות מעבודה ויכולת תפקודית. יעוץ מקצועי יאפשר לקבוע אם ישנן זכויות המגיעות לך ואיזה סוג תביעה עליך להגיש.

מנהלי פורום מימוש זכויות רפואיות