פתאום שמתי לב לגוש בתוך הסקרוטום

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

22/10/2016 | 21:34 | מאת: עמוס

שלום לרופא המומחה, שמתי לב פתאום שיש לי גוש די גדול ורך בתוך הסקרוטום. בתקופת החגים והחופשות לא הצלחתי בינתיים להגיע לאורולוג, או לפחות לרופא המשפחה. אני מבין שקשה לתת דיאגנוזה דרך המייל, אבל אולי תוכלו לתת לי עצה אם זה נשמע דחוף? אל מי לפנות? האם דחוף לפנות לחדר מיון? בתודה ובברכה, עמוס

שלום עמוס. אני מקווה שזו אזעקת שווא, אבל חשוב לבדוק את זה בהקדם האפשרי. עדיף אורולוג, ואם אתה לא יכול להשיג אחד בהקדם, פנה לרופא המשפחה שלך ותשקלו פניה למיון.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית