תחליפי ויאגרה של טבע ואחרים לעומת פייזר

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

30/09/2016 | 09:40 | מאת: מני

במרשמי קופת חולים שאני מקבל הרי שכאשר אני הולך עימם לבתי מרקחת של קופת חולים כללית הם מציעים של טבע או חברה אחרת ולא של פייזר.1.האם יעילותם והשפעתם שוות ערך לכדורי פייזר.2.האם ידוע לך על בתי מרקחת במרכז שאני יכול לקנות עם מרשם קופת חולים כללית כדורים אלו של פייזר.בתודה מראש ושנה טובה לך ולמשפחתך

שלום מני. לאחר שנגמר הפטנט של פייזר על הויאגרה, התחילו גם חברות אחרות לייצר ולשווק את התרופה. זו אמורה להיות אותה המולקולה שהיא הרכיב הפעיל. הדרך הכי טובה לדעת היא לנסות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית