שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

21/09/2016 | 21:26 | מאת: גבי

שלום כתבתי לך בעבר וגם הייתי אצלך במרפאה ובדקת אותי כי לפני 3 חודשים בוצע בי מין אוראלי בצורה מאוד אגרסיבית. בצעתי בדיקות הרפס 5 וחצי שבועות מהמגע ו13 שבועות מהמגע להרפס 1 2 igG igM התוצאות חזרו שליליות. לפני מספר שבועות חשתי עיקצוצים מלווים בכאב במשך יום וחצי באיבר המין דברתי עם רופא מחלות זיהומיות שאמר שלאור התוצאות הללו עליי להתייעץ עם אורולוג .ממה יכול לנבוע עיקצוצים כאלה?אני מאוד מודאג

21/09/2016 | 21:28 | מאת: גבי

בנוסף היו תחושות של צריבות בפין וכאבים בפין בתקופה האחרונה

21/09/2016 | 22:50 | מאת: גבי

הכאבים גרמו לי לתחושה של בחילות...

שלום גבי. אחרי הבדיקות אתה יכול להיות רגוע שאין לך הרפס. אחרי שבדקתי אותך אני יכול להגיד שאני לא מצאתי סיבה מדאיגה לתחושות שאתה מרגיש.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית