אולטראסאונד

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

12/09/2016 | 18:33 | מאת: רונן

עברתי אולטראסאונד בדרכי השתן באשכים ואיבר מין.לאחר טראומה שעברתי שם במהלך יחסי מין.רציתי לשאול על משמעות של כמה מהתוצאות משום שהרוב נראה תקין למדיי 1.איבר מין - אינני מזהה רבדים מוקדים סביב איבר המין הגופים הקוורנזיים סימטריים. יש לציין התעבות בלתי ספיציפית של הרקמה הרכה סביבם. 2.שלפוחית שתן-תקינה אין עדות לאבנים בתוכה .לאחר התרוקנות שארית שתן גדולה .נפח משוער 260 סמק. 3.ערמונית מוגדלת במידה בינונית 36*31*32 ממ בבדיקת דופלר צבע מודגם jet sign דו צידי

שלום רונן. הממצא היחיד שהוא לא תקין הוא שאחרי שהתבקשת להתרוקן נשארה בשלפוחית שארית גדולה יחסית של שתן. יש לך הפרעות השתנה?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית