הרגשה של שריפה על פני העור ומתחתיו בבטן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

18/08/2016 | 19:21 | מאת: איילת

שלום רב,פניתי אלייך לפני שבועיים הייתי לאחר כריתה כידול סרטני בכיליה שמאל והשבת לי לגבי כאב והחלמה . השבוע האחרון מאוד ! שורף לי העור באזור כל הבטן ומה שמסביב לניתוח צורב מאוד עד כדי כל שמגע של חוצלה מאוד מציק וכואב . מה הסיבה והאם זה תהליך נורמאלי בריפוי אולי של השרירים שמסביב לניתוח -כי זה מאוד מאוד שורף ומציק . לא עונים לי במחבהית חולים ואני רוצה לדעת בבקשה

שלום איילת. אם אני מבין נכון, התחושה שאת מתארת היא בעור מסביב לפצע הניתוח. צריך לבדוק את פצע הניתוח והעור ולראות אם יש שינוי, פריחה, סימני זיהום כמו אודם, נפיחות חום מקומי ורגישות מקומית.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית