התופעות שהופיעו

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

30/06/2016 | 12:32 | מאת: גבי

אני רוצה לשאול עוד פעם אחת...אני יודע שאני נודניק.יש לי תור לאורולוג רק עוד שבועיים ואני מאוד לחוץ.אחרי המין אוראלי שקבלתי באופן כמעט מיידי הופיע צריבה חזקה בפין שמעולם לא הרגשתי כמוה..מספר ימים הרגשתי את התחושה הזו באופן עמום פחות חזק מהצריבה שהופיעה לראשונה. אחכ התחיל אדמומיות כאבים צריבות ועקצוצים ותכיפות במתן שתן. שוב בדיקות כלליות בשתן תרבית וpcr למחלות מין יצאו תקינות. הלכתי לאורולוג פעמיים שלא הסכים לתת לי אנטיביוטיקה כי לא זיהו שום זיהום חיידקי.התופעה חלפה לבד לאחר שבוע .לאחר מכן לפעמים קמתי באמצע הלילה להשתין דבר שלא מאפיין אותי.בתקופה שחשתי כאב ניסיתי למרוח אלוורה על הפין בגלל הכאבים. ביום שהתחלתי להרגיש טוב יותר אוננתי כמה פעמים רצוף כי רציתי לבדוק שהכל בסדר יש לציין שבמשך אותו היום בדקתי שוב ושוב את העניינים שם .היה שלב שראיתי מן פצע אדום על הכובע של הפין. מן שפשוף...עשיתי מקלחת מייד לאחר שראיתי את הנגע (שוב בדקתי שם את האזור כמעט כל 15 שעה באותן יום) לאחר המקלחת הפצע נעלם והעור חזר לקדמותו באופן כמעט מיידי.כך שנראה לי שזה פצע שפשוף...

30/06/2016 | 12:33 | מאת: גבי

דברתי עם רופא למחלות זיהומיות ולדעתו העניין הוא אורולוגי בלבד.האם צריך להלחץ בעניין או שהבדיקות שכבר עברתי מספיקות לדעתך?

01/07/2016 | 22:20 | מאת: גבי

האם תחושה של עקצוצים אדמומיות קשיים ותכיפות במתן שתן יכולה להגיע מהמין האוראלי האלים שחוויתי? כמו כן האם זה הגיוני שהייתה צריבה חזקה מאוד מייד לאחר מכן ואחכ מספר ימים של צריבה עמומה שהסתיימה בתופעות שתארתי? אם כן מדוע זה לא קרה באופן מיידי לאחר מכן? האם זה הגיוני שהדבר התפתח במשך מספר ימים עד שהגיע למצב שתארתי של אדמומיות עקצוצים וכאבים?

02/07/2016 | 12:33 | מאת: גבי

היה גם נפיחות באשכים...ותחושה של בצקתיות בקצוות של הפין

04/07/2016 | 01:40 | מאת: גבי

לאחרונה התחילה תופעה חדשה ...אני מרגיש צריבה חזקה מאוד בכל הפין כשאני צריך להשתין .לאחר מתן שתן הצריבה חולפת.

שלום גבי. כמו שכתבתי כבר, התופעות יכולות להיות ממה שעברת. אתה לא צריך להיות לחוץ. אתה כן צריך להיבדק גופנית ע"י אורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית