שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/06/2016 | 12:35 | מאת: גבי

יש לי חרדות מפני הרפס...הבדיקות שעשיתי כללו קלמידיה טריכונומס וזיבה ועוד 3 סוגים של חיידקים המועברים במגע מיני.האם התסמינים שחוויתי צריבה ועקצוץ במתן שתן מצדיקים ביצוע של בדיקת נוגדנים להרפס?

27/06/2016 | 12:36 | מאת: גבי

הבדיקות של החיידקים הללו יצאו תקינות

27/06/2016 | 12:42 | מאת: גבי

גם בדיקות תרבית ובדיקות שתן כלליות כדוריות דם לבנות ואדומות יצא תקין

27/06/2016 | 15:35 | מאת: גבי

צריבה בפין התחילה באופן מיידי לאחר קבלת מין אוראלי ממש שניות ספורות לאחר מכן...

28/06/2016 | 10:56 | מאת: גבי

שהרגשתי תחושה כאילו יש איזשהו הצרה של משהו בתוך הפין וכאילו בצקתיות בקצוות .אבל זו רק תחושה

28/06/2016 | 16:37 | מאת: גבי

האם לדעתך צריך לבצע בדיקת נוגדנים להרפס ?זה המחלה שהכי מדאיגה אותי בהקשר הזה

לפי מה שאתה מספר, נשמע שמה שאתה חווית קשור למין האוראלי שקיבלת, והרפס לא גורם מיד לסימפטומים כמו שאתה מתאר שמה שהרגשת הופיע מיד. הרפס מופיע יחד עם נגעים אופיינים, שאני מבין שלא היו לך. אז נשמע כאילו לא מדובר בהרפס. אם אתה חושש, אפשר לעשות את הבדיקה שהזכרת.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית