גידול הכליה קרצינומה RCC

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

15/06/2016 | 06:32 | מאת: דנה

בוקר טוב אני בת 68 לאחרונה התגלה לי בכליה קרצינומה מסוג RCC צריכה לעבור ניתוח שבוע הבא השאלה שלי איך לפי סיטי תלת פאזה יכולים לדעת שזה ממאיר 80 אחוז? האם יש סיכוי להרפא? תודה הרבה בריאות

18/06/2016 | 18:41 | מאת: דינה

דוקטור שכחתי לציין שהגודל 2 ס"מ תודה

שלום דנה. יש מאפיינים מסויימים ב-CT תלת-פאזי שרומזים לגבי המאפיינים של הגידול. אם הם קיימים, אנחנו יודעים שכשאנחנו מוציאים גידולים בגודל כזה, ב-80% מהמקרים מדובר בגידול ממאיר. אם הגידול הוא בגודל כזה, והוא הוצא בשלמותו, סיכויי ההחלמה הם מצויינים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית