גוש מעל אשך ימיך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

02/01/2016 | 14:40 | מאת: רמי

שלום דר לפניי חודש גילתי גוש שנמצא מעל אשך ימין ( לא מחובר אליו קצת מעליו) הגוש פחות או יותר בגודל של גולה קטנה וכמו שרשמתי הוא נמצא מעל אשך ימין ולא מחובר אליו אני לא חווה שום תסימנים והכל פשוט בסדר גמור גם שאני נוגע ומוזיז אותו כמובן שזה מציק פסיכולוגית לכן רציתי לשאול לדעתך מה זה יכול להיות והאם כדי לבדוק את זה

שלום רמי. אם זה ממש נפרד מהאשך, זה יכול להיות ציסטה ביותרת האשך. ממצא שהוא שפיר. כדי להיות בטוח מה זה, אתה צריך להיבדק ע"י אורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית