שאלה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

17/12/2015 | 16:36 | מאת: מאור

היי יש לי וריקוטה ומעולם לא סבלתי מכאבים בגינה, כאבים התחילו רק בשנה האחרונה עם עבודתי החדשה, הייתכן שעבודה בישיבה מה שלא הייתי עושה עד כה, גורמת לכאבים, בימים שאני מקפיד לקום הרבה מהכיסא אני שם לב שאין כאבים, ובימים שאני יושב ושוכח לקום שעה שעתיים מתחילים לי כאבים. מה ניתן לעשות עקב כך?

שלום מאור, כאבים אופייניים לוריקוצלה הם בדרך כלל כאבים עמומים או כאבים במאמץ. אבל לפעמים יש כאבים לא אופייניים. כאב הוא לא אינדיקציה טובה לטיפול ניתוחי בווריקוצלה מפני שבחמישית מהמקרים נשאר כאב גם אחרי הניתוח.

24/12/2015 | 16:58 | מאת: מאור

24/12/2015 | 17:46 | מאת: מאור

ומה הכוונה לכאב אופייני?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית