איך לנהוג

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

30/10/2015 | 16:34 | מאת: פיתרון

לפני 9 שנים עברתי כריתה רדיקלית ועד היום אני סובל מטיפול בלתי נישלט. מומחה א מיתלה - אם הלחץ מעל 100 ססק מומחה ב הציע סוגר אם הלחץ מתחת ל 4100 סמק. באירודינמית יצא: 1. במבחן P/F: מפתח לחצים גבוהים עם עקומה שטוחה ושארית קטנה.2. שילוב של חסימה במוצא הכיס עם חוסר יציבות הכיס. עקומה ראשונה חסימתית ושארית של 65 סמק. והשאלה: מהו הפיתרון להפסקת הדליפות ?

שאלה לא פשוטה. אני לא אוכל לתת לך פיתרון מעל דפי הפורום. צריך לדבר על מה בדיוק אתה מרגיש ומפריע לך, כמה זה חמור, לבחון את תוצאות האורודינמיקה (לא כתבת עד לאיזה לחץ הגעת בבדיקה), ולדבר על היתרונות והחסורונות של הגישות השונות והסיבוכים האפשריים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית