גולה בראש האשך

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

23/10/2015 | 06:42 | מאת: אדם

שלום, יש לי ב2 האשכים בראש שלהם למעלה, גולה קטנה בכל אשך. מדובר בבלוטת זרע? כי שמעתי שיש דבר כזה, זה לא כואב לי או משהו אבל אני רוצה להיות בטוח שזה דבר נורמלי ולא מסוכן, תודה

שלום אדם. מהאשך יוצא צינור שמוביל את תאי הזרע מהאשך לשופכה. ההתחלה של הצינור מאוד מפותלת וזה מרגיש כמו מבנה עגלגל ליד האשך.קוראים לזה יותרת האשך או אפידידימיס. אם זה מה שאתה מרגיש, אני לא יכול לדעת בלי לבדוק אותך.

28/10/2015 | 01:49 | מאת: אדם

שלום, תודה על המענה. רציתי לדעת אם זה מרגיש כמו 2 כדורים ממש קטנים על החלק העליון של האשך ולא ליד. לא כואב אם אני נוגע בזה רק אם אני קצת לוחץ. יכול להיות שזה יותרת האשך לפי התיאור?

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית