סרטן?

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

18/10/2015 | 11:20 | מאת: נתאי

שלום דר. יש לי עיגול קטן אדום כהה על ראש הפין שטוח לא מבריק ולא בשופכה.חצי סמ קוטר. זה הופיע לאחר מספר התפרצויות של גרד ואדמומיות בחלק הקדמי של הפין קרוב לכיפה. זה קרה תמיד לאחר זיקפה ופעילות שעברו עם בטאקורטן ואז קילוף של העור חוץ מהכתם בכיפה. ניסיתי בקטורבאן משחה כמה פעמים. לא עזר. עכשיו ניסיתי שוב ונראה שיש עור יבש קשקשי בחלק מהכתם דק מאוד לא על כולו. השאלה שלי אם זה סרטני והאם כדאי לנסות משחה אחרת . מה זה יכול להיות. זה כבר כמה חודשים. ממידע באינטרנט הבנתי שיש סרטן שנקרא bowenes -וון. האם זה יתכן או שזה רק פטריה או אקזמה. והאם העוסדה שיש קילוף באזור הקדמי של הפין כלפעם זה מעיד על אקזמה או יתכן גםוגם? תודה

שלום נתאי. אתה צריך להיבדק ע"י רופא. אם זה חשוד לסרטני, צריך לעשות ביופסיה ולראות.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית