מצב בעייתי

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

05/10/2015 | 20:54 | מאת: מצב בעייתי

כתם על העטרה כמה חודשים שטוח צבע ענב סגול חצי סמ. זה החל שבחלק הפין לפני העטרה היה לי כל פעם אןדם ונפיחות מכל מגע בו ובזיקפה כמו שריטה של העור הדק. הדבר הזה עבר עם בטאקןרטן. לכתם על העטרה סהוא ללא דליפה או קשקש פשוט עגול צבעו כהה. ניסיתי בקטורבן . הבנתי שאולי משחה סטירואידית. האם זה סרטן? מתי לחשוב שצריך ברור לסרטן? לנסות עוד משחןת? מודאג. תודה

שלום, כדי לדעת האם זה חשוד לסרטן או מה זה צריך לראות את זה ולבדוק אותך. אתה חייב לפנות לאורולוג.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית