גוש באשכים

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

26/09/2011 | 21:58 | מאת: tomer

שלום אני בן 20, ספורטאי בריא בלי שום עבר רפואי. אמא שלי נפטרה מסרטן במעי הגס. כבר תקופה ארוכה מאוד שאני מרגיש איזשהו גוש קטן מעל האשך השמאלי ובפעם בכמה זמן מרגיש שם מין תחושה לא נעימה(מעין כאב עמום שלא באמת כ ואב). רק אתמול כשחשתי בזה שוב הבנתי שיכולה להיות בעיה והתחלתי לקרוא וראיתי שזה יכול להוביל או לסרטן או לאיזשהי מחלת פוריות. קבעתי תור לאורולוג. את האמת אני פןחד

30/09/2011 | 14:17 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

הפחד שלך מובן ואיני יכול להפיג אותו מבלי שתיבדק. הפניה לאורולוג היא הצעד הדרוש. צריך רק לזכור שלא כל גוש באשך סרטני

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית