מיץ רימונים וסרטן ערמונית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

09/07/2011 | 11:44 | מאת: נועם

ד"ר יקר, 1. האם תוכל בבקשה לומר מה ידוע לך על ההשפעה של מיץ רימונים על סרטן ערמונית? 2. האם לדעתך זה טוב לשתות מיץ רימונים כל יום בזמן שבין אבחון הסרטן בביופסיה לבין ביצוע כריתה רדיקלית (כאשר זו האופציה שנבחרה..)? 3. האם שתיית מיץ רימונים כל יום יכולה לגרום לאיזושהי השפעה שלילית לגבי הסרטן (כלומר לגרום לו לגדול וכו'....)? 4. האם היו לך מקרים שמטופלים שתו מיץ רימונים בשבועות שלפני הכריתה הרדיקלית? אם כן, האם תוכל לומר אם הישנות המחלה אצלם הייתה פחות משאר החולים? תודה על זמנך

10/07/2011 | 09:46 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

צר לי מאוד אבל למעט העובדה שזהו מיץ מאוד טעים לדעתי הידע שלי בנושא זה נופל בהרבה מן הידע שלך...

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית