2 שאלות של נער מיתבגר.......

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

20/06/2011 | 09:33 | מאת: נועם

שלום אני נער בגיל ההיתבגרות בן 15 מדדתי את הפין של בזיקפה וראיתי בסרגל אחרי הצמדת הפין לסרגל 14 ס''מ זה תקין ? ועד איזה גיל גודל איבר המין של הגבר מיתעבה ומיתארך? יש ליעוד זמן עד להשלמת ההיתבגרות נכון? האים עד סוף ההיתבגרות היה לי גדול? ואים שפשר לישאול יש לי עוד שאלה האים הנוזל הלבן שיוצא לי באוננות זה הזרע ואיתו אפשר להביא ילדים? תודה נועם

20/06/2011 | 12:14 | מאת: ירון

השאלה לא קשורה לפורום הזה אלא לפורום אורולוגיה. חוץ מזה תוכל למצוא את התשובות לשאלות שלך באינטרנט.. חפש בגוגל :)

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית