המתנה לתשובת MRI

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

25/05/2011 | 15:28 | מאת: משה

שלום, ביצעתי בדיקת MRI אנדורקטלי, אך עדיין אין תשובות. כמה זמן זה בד"כ לוקח? תודה

25/05/2011 | 15:35 | מאת: ד"ר דן ליבוביץ

בדיקות MRI הן מורכבות מאוד מבחינה פיזיקלית והפיענוח שלהן ממושך ומצריך שעות עבודה רבות. בנוסף מספר הרדיולוגים בעלי היכולת והניסיון לפענח תשובות אלה קטן יחסית למשך למספר הרדיולוגים היודע לפענח בדיקות CT. כל אלה מביאים להתארכות הזמן עד למתן תשובה. לגבי השמן המדוייק במקרה שלך - אני מציע שתפנה שאלה זו למכון שבו עברת את הבדיקה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית