תאי דם אדומים בשתן

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

26/01/2011 | 16:22 | מאת: תמר

אני בת 36 בריאה בד"כ, נשואה ואם ל- 3 ילדים. לאחרונה הרגשתי שאני שותה יותר מהרגיל. עשיתי בדיקת שתן היום ומצאו שיש לי תאי דם אדומים - 25 טווח 0-10. לא נמצאו ליקוציטים. מה יכולה להיות הסיבה? במידה ומדובר בזיהום בשתן, האם לא אמורים להופיע תאי דלקת או ליקוציים? זה יכול להיות חס וחלילה גידול בכליות? אילו בדיקות יש לעשות? האם צריך לעשות בדיקות דם? אני מודאגת. אשמח לשמוע את חוות דעתכם. תודה! שתן-כללי | PH (U) | 5 | | 5 (*---------------------) 8 | | Nitrit (U) | NEGATIVE | | | | Ketone (U) | NEGATIVE | | | | Glucose (U) | NORMAL | | | | Urobilinogen (U) | NORMAL | | | | Bilirubin (U) | NEGATIVE | | | | Protein (U) | NEGATIVE | | | | Leucocytes (U) | NEGATIVE | | | | Urine Remarks | | | | | לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות | | דחא הדובע םוי ךות | | Erythrocytes (U) | 25 | cell/µl | 0 (----------------------)* 10 |

26/01/2011 | 20:12 | מאת: תמר

להלן תוצאות נוספות של הבדיקות: שתן-כללי | PH (U) | 5 | | 5 (*---------------------) 8 | | Nitrit (U) | NEGATIVE | | | | Ketone (U) | NEGATIVE | | | | Glucose (U) | NORMAL | | | | Urobilinogen (U) | NORMAL | | | | Bilirubin (U) | NEGATIVE | | | | Protein (U) | NEGATIVE | | | | Leucocytes (U) | NEGATIVE | | | | Urine Remarks | | | | | לבקתת ןתשל היפוקסורקימ תאצות | | דחא הדובע םוי ךות | | Erythrocytes (U) | 25 | cell/µl | 0 (----------------------)* 10 | שתן- מיקרוסקופיה | Erythrocytes (U)/Field | 1 | Ery/F | | | Squamous Epithelial Cell | + | | |

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית