חומצה אורית וציסטה בכליה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

07/01/2024 | 07:15 | מאת: גתית

שלום מצאו אצלי ציסטה עם הסתיידות, במקביל ראיתי שחומצה אורית אצלי בבדיקת דם גבוה קצת האם קיים קשר? על מה זה יכול להעיד? תודה

07/01/2024 | 07:50 | מאת: גיתית

שלום מצאו אצלי באולטרסאונד ציסטה עם הסתיידות, שלפוחית השתן - עם קיבולת רגילה, דפנות חלקים התקבלו סילונים תקינים בשני הצדדים. שארית שתן - התרוקנות מלאה. במקביל ראיתי אצלי בבדיקת דם ש uric acid גבוה קצת 7.5 mg ו - Urea blood בטווח התקין 40.30 האם קיים קשר בין בדיקות הדם לציסטות? או שאין קשר? על מה זה יכול להעיד? תודה

שלום גתית. למיטב ידיעתי אין קשר בין השניים.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית