שתן כללית RBC 150 גבוהה

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

31/10/2023 | 18:17 | מאת: מרקול

שלום רב, עשיתי בדיקת שתן לשלילת דלקת (סובל מערמונית מוגדלת הרבה שנים - גיל 50 ). תמיד RBC בין 30 עד 60 . כיום בדיקת שתן : 1> LEUCOCYTES-SED 8 /HPF ERYTHROCYTES-SED FEW MUCUS-SED 16 % DYSMORPHIC RBC SED Negative GLUCOSE - U STRIP Negative BILIRUBIN- U STRIP Negative KETONES- U STRIP 1.011 SPECIFIC GRAV-U STRI 5.5 PH- U STRIP 10 mg/dL PROTEIN- U STRIP Normal UROBILINOGEN-U STRIP 150 /µl RBC calc. - U STRIP Negative NITRITE- U STRIP Negative LEUCOCYTES - U STRIP אשמח לדעת מה 16 % DYSMORPHIC RBC SED? אף פעם לא ראיתי את זה בבדיקת שתן. כמו כן מה זה 8 /HPF ERYTHROCYTES-SED תודה רבה,

התשובה מצביעה על כך שיש לך תאי דם אדומים בשתן. זה לא תקין. אני מציע שתפנה לאורולוג שתתייעץ איתו לגבי אפשרויות הבירור.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית