בדיקת בחירה שהומלצה לי בכללית

דיון מתוך פורום  אורולוגיה אונקולוגית

27/10/2023 | 18:15 | מאת: עמנואל

בכללית יש הסדר ל4k. יש לי הפניה לבדיקה. ראיתי בדיקה isopsa, מה ההבדל בינהן, מה יותר מדויקת בניבוי תוצאות אמת, כוונתי של מי שביצע אותן וגם עבר ביופסיה. מעניין אותי מה ההבדל המדעי בינהן, רב תודות

שתיהן בודקות חלבונים ספציפיים בדם שיש קשר ביניהם לבין הסיכון שיש סרטן ערמונית משמעותי קלינית. בחלבונים הספציפיים שהבדקיות בונות והאלגוריתם שבו הן משתמשות כדי לחזות סיכון הוא שונה בין הבדיקות. שתיהן נחשבות טובות בחיזוי סרטן ערמונית. כיוון שלא נעשה מחקר שהשווה ביניהן, אי אפשר להגיד מי יותר טובה.

מנהל פורום אורולוגיה אונקולוגית